Njoftim:

Të nderuar Anëtarë të Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës, të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në Konferencën e 25-të Kombëtare Dentare dhe takimin e V-të të Ortodontëve Shqipëtarë i cili mbahet më 6-7 Dhjetor 2019 në Tiranë, regjistrimin mund ta bëjnë përmes emailit tonë zyrtarë (shsrkinfo@gmail.com) duke e derguar Emrin dhe Mbiemrin, kështu pagesën e regjistrimit mund ta bejnë në ditën e Konferencës në Tiranë.