Memorandum bashëpunimi ndërmjet shoqatave mbarëkombëtare të stomatologjisë

foto

Me date 17.11.2017 në Tiranë u nënshkrua Memorandumi I Bashkëpunimit ndërmjet Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës me Shoqatën Dentare Shqiptare nga Shqipëria dhe Shoqërinë Stomatologjike Shqiptare nga Maqedonia. Ndër të tjera u vendosë që Kongresi Mbarëshqiptar i Stomatologjië të zhvillohet çdo vit, me sistem rotativ. Në vitin e ardhshëm Kongresi mbahet në Tiranë.
Për më tepër kliko këtu: Dokumenti i memorandumit