Lajmet e Fundit

NJOFTIM PËR SIMPOZIUMIN “DITËT E SHËNDETIT ORAL”

Mars 5, 2020

Të nderuar, me rastin e Ditës Botërore të Shëndetit Oral, Shoqata e Stomatologëve të Kosovës dhe Shoqata e Stomatogjisë Pediatrike dhe Preventive organizon
Simpoziumin ” Ditët e Shëndetit Oral” me datën 20 Mars 2020


NJOFTIM PËR KONFERENCËN E 25-TË KOMBËTARE DENTARE DHE TAKIMIN E V-TË TË ORTODONTËVE SHQIPËTARË

Nëntor 24, 2019

Të nderuar Anëtarë të Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës, të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në Konferencën e 25-të Kombëtare Dentare dhe takimin e V-të të Ortodontëve Shqipëtarë i cili mbahet më 6-7 Dhjetor 2019 në Tiranë, regjistrimin mund ta bëjnë përmes emailit tonë zyrtarë (shsrkinfo@gmail.com) duke e derguar Emrin dhe Mbiemrin, kështu pagesën e regjistrimit mund ta bejnë në ditën e Konferencës në Tiranë.


NJOFTIM PËR ZGJEDHJEN E KRYETARES SË RE TË SHOQATËS

Prill 18, 2019

Sot me datën 18 Prill 2019 Kuvendi zgjodhi kryetarin i ri të Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës Dr. Sci. Donika Bajrami – Shabani, Ndërsa sekretare e Shoqatës u zgjodh Dr. Nora Aliu.


NJOFTIM PËR DORËHEQJEN E KRYETARIT NGA POZITA

Mars 21, 2019

Te nderuar antarë të këshillit drejtues dhe antarë të Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës

Sot ju informojmë për dorëheqjen e kryetarit nga pozita në Shoqatë. Arsyeja e këtij vendimi është zgjedhja e kryetarit aktual si kryetar i Odës së Stomatologëve të Kosovës në Kuvendin e II Zgjedhor të Odës së Stomatologëve me datën 20.03.2019


NJOFTIM PËR AUTORIZIMIN E DR. Donika BAJRAMI PËR UDHËHEQJEN E SHOQATËS

Mars 19, 2019

Te nderuar antarë të këshillit drejtues dhe antarë të Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës

Sot ju informojmë për dorëheqjen e kryetarit nga pozita në Shoqatë. Arsyeja e këtij vendimi është zgjedhja e kryetarit aktual si kryetar i Odës së Stomatologëve të Kosovës në Kuvendin e II Zgjedhor të Odës së Stomatologëve me datën 20.03.2019


NJOFTIM I RI LIDHUR ME KONGRESIN E VI—të MBARËKOMBËTAR TË STOMATOLOGJISË

Gusht 6, 2018

TARIFAT E REGJISTRIMIT:

– Për pjesëmarrësit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia – 50 Euro.

Mënyra e regjistrimit për pjesëmarrësit nga Kosova:

  1. Drejtpërdrejt nëpërmjet xhirollogarisë bankare

PAGESA DHE REGJISTRIMI do të kryhet në:
Raiffeisen Bank;
Numri i llogarisë: 8010109736

IBAN: AL51202110130000008010109736

Swift: SGSBALTX
Subjekti: Shoqata Dentare Shqiptare.
Në mandatin e pagesës në bankë duhet të specifikohet:
– Emër, Mbiemër i personit që regjistrohet në Kongres.
– Përshkrimi i pagesës “Regjistrim në Kongresin e 6të Mbarëshqiptar”
.

Afati i fundit i regjistrimit është data 5 Tetor 2018.


Kongresi i VI Mbarëshqiptar i Stomatologjisë

Prill 18, 2018

Të nderuar Kolegë,

Ju njoftojmë se me datën 12-14 Prill 2018, në Split të Kroacisë zhvillohet  Kongresi i XIII i Shoqatës Kroate për Kirurgji Maxillofaciale, dhe Kongresii VII i shoqatës Kroate për Kirurgji Orale.

Informacionet më të detajuara mund t’i gjeni në faqen e kongresit www.kmfkok-split2018.com


Kongresi i XIII i Shoqatës Kroate për Kirurgji Maxillofaciale dhe Kongresii VII i shoqatës Kroate për Kirurgji Orale

Mars 8, 2018

Të nderuar Kolegë,

Ju njoftojmë se me datën 12-14 Prill 2018, në Split të Kroacisë zhvillohet  Kongresi i XIII i Shoqatës Kroate për Kirurgji Maxillofaciale, dhe Kongresii VII i shoqatës Kroate për Kirurgji Orale.

Informacionet më të detajuara mund t’i gjeni në faqen e kongresit www.kmfkok-split2018.com


Memorandum bashëpunimi ndërmjet shoqatave mbarëkombëtare të stomatologjisë

Nëntor 22, 2017

Me date 17.11.2017 në Tiranë u nënshkrua Memorandumi I Bashkëpunimit ndërmjet Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës me Shoqatën Dentare Shqiptare nga Shqipëria dhe Shoqërinë Stomatologjike Shqiptare nga Maqedonia. Ndër të tjera u vendosë që Kongresi Mbarëshqiptar i Stomatologjië të zhvillohet çdo vit, me sistem rotativ. Në vitin e ardhshëm Kongresi mbahet në Tiranë.


KONFERENCA E 23-të KOMBËTARE DENTARE – SHQIPËRI

Tetor 5, 2017

Të nderuar kolegë!

Ju njoftojmë se gjatë 17-18 Nëntor 2017, Shoqata Dentare Shqiptare do të organizojë, Konferencën e 23-të Kombëtare Dentare, si një traditë e përvitshme tashmë. Në përgjigje të kërkesave tuaja në rritje për të sjellë në Shqipëri eksperiencën më të mirë, aktiviteti i këtij viti do t’ju ofrohet si një takim ndërkombëtar, ku do të jenë të ftuar për ju vetëm lektorë të huaj.Konferenca do të zhvillohet në Hotel Tirana International, dhe është në proces akreditimi nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim. Ajo është akredituar gjithashtu në Kosovë.Gjithashtu gjate diteve te aktivitetit do te zhvillohen Workshope  dhe  Panairi Dentar  ku do te jene prezente Kompani Dentare shqiptare dhe te huaja. Per cdo informacion ne lidhje me menyrat e regjistrimit ju lutemi klikoni ketu.