Aktivitetet

Kongresi i V-të mbarëshqiptar i stomatologjisë

Gusht 20, 2017

Shoqata e Stomatologëve të Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën Dentare Shqiptare, Shoqërinë Stomatologjike Shqiptare dhe e mbështetur nga Oda e Stomatologëve të Kosovës dhe Qendra Klinike Stomatologjike Universitare të Kosovës organizojnë kongresin e V-të mbarëkombëtar të stomatologjisë


Konferencë me Pjesëmarrje Ndërkombëtare “Ditët e Stomatologjisë Kosovare”

Prej 7 deri më 9 Dhjetor 2016 mbahet Konferenca me Pjesëmarrje Ndërkombëtare “Ditët e Stomatologjisë Kosovare” në Hotel Emerald, Prishtinë. Në vazhdim ju sjellim programin e kësaj konference.


Në Gjilan mbahet tubimi profesional “Stomatologjia Sot”

Gjilan – Nën organizimin e shoqatës së stomatologëve të Kosovës të shtunën në Gjilan në pranin e mbi 400 pjesëmarrësve nga e tërê Kosova është mbajtur tubimi profesional “Stomatologjia Sot”.