LAJMET E FUNDIT

06 Gusht, 2018
NJOFTIM PËR ZGJEDHJEN E KRYETARES SË RE TË SHOQATËS

Njoftim,
Sot me datën 18 Prill 2019 Kuvendi zgjodhi kryetarin i ri të Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës Dr. Sci. Donika Bajrami – Shabani, Ndërsa sekretare e Shoqatës u zgjodh Dr. Nora Aliu.

KONGRESI I VI-të MBARËSHQIPTAR I STOMATOLOGJISË

08 Korrik, 2018
Tiranë, Shqipëri

Njoftim,
Të nderuar Kolegë,
Shoqata Dentare Shqiptare, Shoqata e Stomatologëve të Republikës së Kosovës dhe Shoqëria Stomatologjike Shqiptare e Maqedonisë, organizojnë më 12 dhe 13 Tetor 2018, KONGRESIN E 6-të MBARËSHQIPTAR TË STOMATOLOGJISË (6th Pan Albanian Dental Congress), aktivitetin më të rëndësishëm që vjen ςdo vit falë bashkëpunimit ndërmjet shoqatave dentare shqiptare në trevat shqiptare.
Është nder dhe kënaqësi e madhe t’ju njoftojmë se këtë vit ky kongres do të mbahet në kryeqytetin e Shqipërisë, në Tiranë.

Partnerët

logo-oda

Kontakti